2018’in En İyi Belgeselleri

Mutlaka İzlemeniz Gereken 2018’in En İyi Belgeselleri

Dizilerin kurgu dünyalarından sıkılanlar için gerçeği yüzümüze çarpan, mutlaka izlemeniz gereken 2018’in en iyi belgeselleri listesini sizler için derledik.

“Çünkü gerçek bazen kurgudan daha garip, daha iyi ve daha büyüleyici.”

İşte 2018’in En İyi 7 Belgeseli:

Dirty Money

Bu araştırmacı belgesel-dizi; maaş günü kredilerinden, emisyon testinde yapılan hilelere kadar kurumsal açgözlülük ve yozlaşmanın yol açtığı küstahça eylemleri açığa çıkarıyor. 2018’in En İyi Belgeselleri arasına adını yazdıran belgeseli Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

Seeing Allred

Siyaset ve iş dünyasının en büyük isimlerinden bazılarına karşı mücadele etmiş olan, kışkırtıcı feminist avukat Gloria Allred‘in toplumsal ve kişisel yönlerini keşfedebileceğiniz belgesel.

Won’t You Be My Neighbor?

Kukla şovlarıyla ünlenmiş, çocuk televizyonu sahibi Fred Rogers’ın hayatı, dersleri ve mirasının araştırılması üzerine bir belgesel.

Fahrenheit 11/9

Haylaz araştırmacı Michael Moore 2004 yılındaki Fahrenheit 9/11 belgeseliyle 11 Eylül Olaylarına dikkat çekmişti. Bu belgeselle de 2016 seçimleri ve ABD başkanı Donald Trump hakkındaki sırları araştırıyor.

Pennywise: The Story of IT

https://www.youtube.com/watch?v=-UUgTfW2Vx8

90’lar yapımı dizi ve filmler nedeniyle palyaço birçok insan için korkutucu bir figür halini aldı. Belgesel, yönetmen Chris Griffiths’in ve yazar John Campopiano’nun ikilisiyle, 90’ların merkezindeki canavara odaklanıyor.

306 Hollywood

https://www.youtube.com/watch?v=pi_b_VdwazU

İki kardeşin, büyükannelerinin evlerinin arkeolojik kazılarını üstlenirler. Geride bıraktığımız nesnelerde hayatın kaldığı yeri bulmak için büyülü ve bir o kadar gerçekçi bir yolculuğa çıkarlar. 2018’in En İyi Belgeselleri arasında yer alan bu yapım, mutlaka izlenmeli.

Three Identical Strangers

1980’de yanlışlıkla doğum sırasında birbirinden ayrılarak birbirine yabancı haline gelen 3 kardeşin hikayesine odaklanıyor. 19 yaşındayken birbirlerini bulmaları, onları uluslararası bir üne kavuşturur. Bu, kendi hayatlarının ötesine geçen olağanüstü ve rahatsız edici sırrı açığa çıkartır.




Total
0
Shares
Önceki
Uygulama Geliştirmeyi Kolaylaştıran Google Flutter Duyuruldu
Uygulama Geliştirmeyi Kolaylaştıran Google Flutter Duyuruldu

Uygulama Geliştirmeyi Kolaylaştıran Google Flutter Duyuruldu

Mobil yazılımcılık artık çok daha kolay olacak

Sonraki
WhatsApp Artık Bilinmeyen Numaraları Gösterecek
WhatsApp Artık Bilinmeyen Numaraları Gösterecek

WhatsApp Artık Bilinmeyen Numaraları Gösterecek

İşe yaraması muhtemel bir gelişme

Bunları da Beğenebilirsin